JUCIN MAGAZIN

КАКО НАЈЛАКШЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАСПИ
2008/11/23,21:59

За све оне који воле да спавају( као мој брат ), а не могу лако да утону у сан, препоручујем ову технику: Можете бројати звезде! Када избројите једанаесту звезду, сигурно ћете бити у лепом сну! Зашто? Када их бројите врло лако се уморите у мрачној соби! Како пронаћи звезде за бројање? Једноставно их измислите у својој глави!

Ево још једног савета!

Бројањем оваца такође може брзо да се заспи. Зашто баш овце? Е, то још нико није објаснио! Замислите овце како прескачу ограду на ливади! То сам видела у цртаним филмовима! И заиста делује! Ја сам једном бројала овце и када сам избројала једанаесту већ сам била у сну!

Надам се да ће вам ови савети помоћи да лакше заспите!

Лаку ноћ!Smile

ЕВО И ЦРТЕЖА
2008/11/23,21:31

Ево мало и мојих цртежа! Овај се зове ПРЉАВА ПЛАЖА!

 

ПОПАЦ
2008/11/23,21:00

Једног дана ја и тата смо разговарали о томе како ћу да добијем коментаре на блогу. У једном тренутку видела сам сићушног попца! Скочила сам са столице и вриснула углас: АААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!! СКЛОНИ ГА Surprised!!!!! СКЛОНИ ГАSurprised!!!!!!!!. Тај попац је био као мрвица хлеба а ја сам се уплашила као од неког огромног чудовишта!!!

Тата је попца узео у руку и однео га у траву нашег дворишта.

Попац је отишао код својих другара а ја сам одахнула и пошла у собу да  напишем овај чланак! 
ЛУБЕНИЦА-НОВО ОТКРИЋЕ!
2008/11/23,20:48

Драги читаоци, дошла сам до једног феноменалног открића! Реч је о лубеници! Као што знате, лубеница је врлооо укусна! Ја је обожавам! Прочитала сам много књига о воћу и поврћу и открила да је лубеница ПОВРЋЕ! Ако неко ово није знао, знаће пошто прочита овај чланак!Wink

А имам и још једно откриће!

Да ли сте знали да постоји миришљави пластелин? Све боје дивно миришу, али најлепши мирис имају розе, црвена и наранџаста!

Толико од мене!Smile

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu